Het bedrijf Group Lataire

Duivensport heeft in België misschien een oubollig imago maar kent op internationaal vlak een sterke groei. Duiven zijn een typisch Belgisch exportproduct, net als bier en chocolade. Belgische duiven zijn wereldwijd erkend als absolute top, vooral in Azië. Naast duiven is België ook top in de voeding en medische verzorging ervan. Export is het codewoord van Group Lataire en verzendt vanuit de vestiging in Aalter naar meer dan 40 landen. De typisch Belgische duivenproducten gaan per vliegtuig, zeecontainer of koerier naar alle mogelijke bestemmingen. “Made in Belgium” wordt enorm gewaardeerd en doet Group Lataire groeien tot één van de voornaamste groothandels in deze nichemarkt.

Group Lataire heeft de ambitie om met een realistische aanpak en duidelijke focus een compleet assortiment samen te brengen onder één dak. De focus ligt op “Animal Healthcare“: vitaminen, geneesmiddelen, gezondheidsproducten en speciale voeding voor vogels en duiven. 

Het eigen merk ‘Suskewiet’ omvat een gamma nicheproducten voor zangvogels of vinkensport. Daarnaast is Group Lataire ook een specialist op vlak van duivensport. Met meer dan 2300 duivenartikels bieden we een onwaarschijnlijk groot gamma voedingssupplementen, medicijnen en accessoires aan voor competitieduiven.

2.300+

Producten

40+

Landen

60+

Merken

300+

Distributeurs

Bestel bij onze distributeurs en winkels!